Hotline: (84) 931 884 001

QOIL VIETNAM CO., LTD
QUALITY OIL QUALITY CARE

Qoil Vietnam specialized in manufacturing, importing and distributing petrochemical products, lubricants in Vietnam. Our product lines are diverse in types, rich in designs, suitable with the needs and taste consumption.

 • About icon 01

  Genuine lubricants
  Best care

 • About icon 02

  Advanced Technology
  Genuine lubricants

 • About icon 03

  Low Cost
  Best care

img-solution

Energy from Nature

Qoil Vietnam is a company specialized in manufacturing, importing and distributing petrochemical products, lubricants in Vietnam. The product line of our company is very diverse in types, rich in design, suitable with the needs and consumption of consumer.

details

nhà xưởng

Modern factory

Best quality production

The plant is capable of producing 25,000 tons per year, 9 basins with a total capacity of 4,500 m3, and 3,000 tons of finished stockpiles.

công nghệ

Hi-tech

Comprehensive solutions

Provides comprehensive lubrication solutions for all types of engines and industrial machinery, enhances engine reliability.

uy tín

Top reputation

Meets all requirements

Controlling from mixing to final product packaging, with the ability to flexibly supply lubricant for all needs.

môi trường

Environmental friendliness

GREEN TECHNOLOGY

Modern green technology, environmentally friendly. Ensure safety.

QUALITY OIL - QUALITY CARE
Qoil products

Qoil for Bike

Dầu nhớt xe máy

Qoil for Bike là dòng sản phẩm được Qoil thiết kế đặc biệt cho các loại xe gắn máy, xe tay ga phổ thông cũng như cao cấp, xe đua và thể thao, với khả năng tối ưu hóa công suất động cơ và bảo vệ động cơ một cách hoàn hảo.

chi tiết

Qoil for Car

Dầu nhớt xe ôtô

Dòng sản phẩm Qoil for Car được tạo ra để thỏa mãn yêu cầu của các loại xe khác nhau và trong các điều kiện lái xe đa dạng. Công nghệ dầu nhớt tổng hợp cao cấp của Qoil được phát triển nhằm mang lại sự bảo vệ và vận hành tối ưu cho động cơ

chi tiết

Qoil for Commercial

Dầu nhớt xe thương mại

Sử dụng dầu nhớt phù hợp không chỉ bảo vệ, kéo dài tuổi thọ động cơ và cải thiện hiệu suất của xe tải, nhưng nó còn giúp tiết kiệm chi phí bảo trì và nhiên liệu. Hãy lựa chọn dầu nhớt tốt nhất dành cho xe của bạn.

chi tiết

Qoil for Industry

Dầu nhớt công nghiệp

Qoil cung cấp các sản phẩm đa dạng, phù hợp cho các ứng dụng phổ thông lẫn chuyên sâu trong các lĩnh vực nhiệt, điện, chế biến, xây dựng,…

chi tiết

Qoil for Agriculture

Dầu nhớt nông nghiệp

Qoil for Agriculture là dòng sản phẩm được Qoil thiết kế đặc biệt cho các loại máy kéo nông nghiệp và xe đẩy có tải trọng thấp.

chi tiết

Qoil for Marine

Dầu nhớt hàng hải

Qoil for Marine là dòng sản phẩm được Qoil thiết kế đặc biệt dùng để bôi trơn xi-lanh, cacte các động cơ Diesel kiểu piston thanh trượt có tốc độ cao hay trung bình, chạy bằng nhiên liệu Diesel. Được pha chế từ dầu gốc tinh chế và phụ gia đặc biệt.

chi tiết

Qoil News

News & events